są z nami

Są z nami

Naszą ideę pomocy popierają także osoby, które pomimo swojego szybkiego tempa życia wynikającego z wykonywanych zawodów, znalazły czas na okazanie swojego ogromnego serca w niesieniu pomocy Fundacji Silny Oddech. Dziennikarze, aktorzy, piosenkarze, ludzie świata kultury i mediów, biznesu - będący naszymi przyjaciółmi od lat, angażują się w działania naszej Fundacji, za co im bardzo dziękujemy!

W działaniach wspierają nas również osoby, które tak jak Marek Piotrowski, znaczną część swojego życia poświęcają sportowi. Zachęcamy do wysłuchania kilku ciepłych słów o Marku Piotrowskim oraz Fundacji Silny Oddech od naszych sportowców! Ty również możesz nam pomóc w wygraniu tej walki!

Damian Janikowski

Łukasz Jurkowski

Daniel Skibiński

Bartosz Fabiński

Włodzimierz Zawadzki

Ty również możesz nam pomóc w wygraniu tej walki!

Nasi Partnerzy

Dziękujemy że jesteście z nami. Razem tworzymy coś WIELKIEGO.

MML

Wesprzyj fundację